Fotografie: Sjaak Ramakers

Wees welkom op de website van Alex Verburg, schrijver van onder meer Het huis van mijn vader (2002), En najagen van wind (2004) en Dwalingen (2009).
Alex Verburg maakt aanvankelijk naam als interviewer. Er verschijnt een eerste bundeling van zijn vraaggesprekken onder de titel Eindelijk volwassen?, in 2003 volgt Gelijk het gras – interviews met nationale en internationale beroemdheden over de vergankelijkheid. Ook schrijft hij Het voorlopige leven van Liesbeth List (2001) en De verzoening (2006), het geautoriseerde levensverhaal van Hank Heijn. Zij is de weduwe van de in 1987 ontvoerde Gerrit Jan Heijn, die na een wreed spel van zeven maanden vermoord is teruggevonden. Dwalingen, zijn jongste roman, is een waargebeurd liefdesdrama tijdens de Tweede Wereldoorlog, in een duindorp aan de Noordzeekust. En in 2013 brengt hij de memoires uit van Pater Van Kilsdonk. Raadsman in delicate zaken.

Enkele titels zijn via deze website te koop, desgewenst voorzien van opdracht of handtekening. Ga daarvoor naar ‘Boeken’.

De pers over de memoires van Pater Van Kilsdonk. Raadsman in delicate zaken:

          Over Ik heb truffel, wat heb jij? Het laatste interview met Annie M.G. Schmidt: